Over


Mijn naam is Kalong, geboren te Saraburi – Thailand en sinds 2001 woonachtig in Nederland. Na bij diverse werkgevers te hebben gewerkt in Nederland ben ik in Thailand cursussen gaan volgen om een eigen massage salon te starten in Nederland
In eerste instantie heb ik gestudeerd aan de bekende Wat Pho massage school te Bangkok en heb daar de cursus “traditionele Thaise massage” gevolgd en met succes het officieel erkende diploma gehaald.
Na deze opleiding ben ik op zoek gegaan naar een andere door het ministerie erkende massage school, en heb deze gevonden in de Thai Massage & Spa Academy te Bangkok . Hier heb ik de volgende cursussen en certificaten behaald om U zo goed mogelijk met mijn achtergrond & ervaring van dienst te kunnen zijn.
Vervolgens heb ik Taralai Thai Massage opgericht en een massage salon geopend te Prinsenbeek.
Hier heb ik in bijna 6 jaar met succes een grote klantenkring opgebouwd.
Toch daarna besloten om deze salon over te dragen aan een ander.
Vervolgens heb ik de massage salon " Taralai Thai Massage " te Oosterhout geopend.
Na wikke en wegen heb ik besloten om het rustiger aan te doen en heb de salon in Oosterhout eind augustus ook overgedragen aan een andere Thaise onderneemster.
Onder mijn eigen naam " Kalong Thai Massage " ga ik nu verder met maar 1 massage tafel aan mijn huis adres te Zevenbergschen hoek.
Ik heet u welkom en voor iedere nieuwe klant, geeft ik graag een GRATIS ontdekking massage van 15 min.
Kalong's Thai Massage geeft GEEN erotische massage. Voor de klanten zijn een korte/lange broek verplichte kledingstukken. Deze worden door mij ter beschikking gesteld. Ik behandel zowel mannen als vrouwen.

ADRES: DRIEHOEFIJZERSSTRAAT 17 - 4765 BH - ZEVENBERGSCHEN HOEK           06-37439423


Tel: 06 37 43 94 23
Over