Mijn naam is Kalong, geboren te Saraburi – Thailand en sinds 2001 woonachtig in Nederland. Na bij diverse werkgevers te hebben gewerkt in Nederland ben ik in Thailand cursussen gaan volgen om een eigen massage salon te starten in Nederland
In eerste instantie heb ik gestudeerd aan de bekende Wat Pho massage school te Bangkok en heb daar de cursus “traditionele Thaise massage” gevolgd en met succes het officieel erkende diploma gehaald.
Na deze opleiding ben ik op zoek gegaan naar een andere door het ministerie erkende massage school, en heb deze gevonden in de Thai Massage & Spa Academy te Bangkok. Hier heb ik de volgende cursussen en certificaten behaald om U zo goed mogelijk met mijn achtergrond & ervaring van dienst te kunnen zijn.
Certificaat Thai Massage
Certificaat AromaTherapy Sport
Certificaat AromaTherapy Swedisch
Certificaat AromaTherapy
Certificaat Body & Spa
Certificaat Reflexology Foot
Certificaat Business Managment
Vervolgens heb ik in 2012 Taralai Thai Massage opgericht en een massage salon geopend te Prinsenbeek.
Hier heb ik in bijna 6 jaar met succes een grote klantenkring opgebouwd.
Toch heb ik in 2017 besloten om deze salon over te dragen aan een ander Thaise onderneemster.
Vervolgens heb ik in Augustus 2017 massage salon " Taralai Thai Massage " te Oosterhout geopend.
Maar na lang wikke en wegen heb ik uiteindelijk ook besloten om het rustiger aan te doen en heb deze salon in Oosterhout eind augustus 2019 ook overgedragen aan een andere Thaise onderneemster.
Onder mijn eigen naam " Kalong Thai Massage " ben ik verder gegaan te Zevenbergschen hoek, voorlopig met maar 1 massage tafel maar waar ik u met zeer veel ervaring en deskundigheid de juiste behandeling kan geven. Ik heet u hier dan ook van harte welkom.
Omdat ik met een agenda werk kan er uitsluitend telefonisch/Whats App een afspraak gemaakt worden.

*** Kalong Thai Massage geeft GEEN erotische massage. ***
Voor klanten zijn een korte/lange broek verplichte kledingstukken. Deze worden door mij ter beschikking gesteld. Ik behandel zowel mannen als vrouwen.

ADRES: DRIEHOEFIJZERSSTRAAT 17 - 4765 BH - ZEVENBERGSCHEN HOEK K.v.K: 69160058

Tel: 06 37 43 94 23
Informatie Over Kalong Massage image