Aromatherapie


  • Categorie: Aroma Massage
  • Looptijd: 02:00 uren

Prijs:100

 

Beschrijving

Aromatherapie is een oude en zeer doeltreffende holistische geneeswijze. Het is de methode om van je spanningen, stress en angst af te komen. Daarnaast zijn er nog vele andere kwalen om naar de aromatherapeut te gaan zoals bijvoorbeeld allergische reacties, blaasontsteking, examenvrees, rouwverwerking, verminderde eetlust, concentratie problemen, verkoudheid, gewrichtspijnen en spierpijnen, darmproblemen en huidaandoeningen.

De masseuse zal ten allen tijde vertellen welke oliën zij gebruikt, maar als u de wens heeft om met een bepaalde olie behandeld te worden, dan kan dat natuurlijk ook. De massage is meestal zacht, zodat de olie goed door de huid kan worden opgenomen.

Er wordt gebruik gemaakt van een basisolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd. Aromamassages hebben een diepere werking, omdat die ook op je fijnstoffelijk lichaam inwerkt; dus niet alleen het lichaam, maar ook de geest. Ook als je jezelf een extraatje gunt en gewoon even lekker wilt ontspannen is deze massage rustgevend. Vooral iets in deze drukke, jachtige tijden.

De behandeling bestaat uit een algehele lichaamsmassage en duurt 45 minuten een tot anderhalf uur. Deze massage is niet te vergelijken met een Thaise of sportmassage. De aanraking is veel lichter en is minder gericht op de specifieke spieren, maar op je hele lichaam. Doordat je hele lichaam wordt gemasseerd zal je merken dat je meer in contact komt met jezelf. Ideaal voor mensen die veel “in hun hoofd” bezig zijn. Je voelt dat de spanning vermindert en daar heb je nog dagen plezier van.

Mensen met kwalen en ziekten kunnen zich door aromatherapie met bepaalde geuren beter voelen.