Thai Massage

Thai Massage

Thaise massage is net als bijvoorbeeld acupunctuur een methode om het lichaam te genezen bij ziekte en onbalans. Het is een oude Thaise geneeskunst die samen met spirituele krachten, kruiden en voeding zieke mensen kan genezen en gezonde mensen gezond kan houden.

Meer Informatie
Aromatherapie

Aromatherapie

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. De geuren zouden inwerken op het onderbewuste en een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht brengen.

Meer Informatie
Voetreflex

Voetreflex

In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend mechanisme gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam. en geest.

Meer Informatie
Rug-schouder-nek

Rug-schouder-nek

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid… Het speelt soms parten voor je rug, nek en schouders. Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan.

Meer Informatie
Hotstone Massage

Hotstone Massage

Een hotstone massage met gladde warme vulkanische stenen is een zeer effectieve manier om het lichaam heerlijk te laten ontspannen. De warmte dringt diep door in de spieren en botten. Beleef deze ultieme ontspanning door de hotstone massage. Een absolute weldaad voor lichaam en geest.

Meer Informatie
Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Je zwangerschap is een bijzonder moment in je leven. Je bloeit op, je huid straalt en je kunt niet wachten tot je jouw kleintje eindelijk zult ontmoeten. Maar zoals iedereen die een zwangerschap heeft meegemaakt weet; een zwangerschap kan vervelende pijnen en klachten veroorzaken.

Meer Informatie